Detall de vídeo

Paco Poch, productor de Malleric Films

Fanzivid
06/04/2012 00:28:09 | 12 reproduccions |
Ajax-loader
Afegeix a+
<> Insereix-lo al teu web
  • Seleccionar
  • Insereix l'amplada desitjada i l'alçada es calcularà automàticament. El valor màxim és 850 i el mínim 270. X
  • Al marcar-ho, el codi contindrà el títol i el logo del xiptv

- Estrena 01: Grupo 7
Dirigida per: Alberto Rodríguez
El director de “7 Vírgenes”, Alberto Rodríguez, ens presenta un nou drama policíac, on el crim i les drogues són part fonamental de la trama. La pel·lícula resulta molt entretinguda, ben resolta i molt cuidada tècnicament, però peca d’uns personatges banals, estereotipats, i previsibles, que li fan restar nivell i intensitat al conjunt.

-Estrena 03: La fria luz del día
Dirigida per: Mabrouk El-Mechri
“La fría luz del día” és un nou thriller d'acció amb un repartiment encapçalat per gran estrelles nord-americanes, i que compte amb la particularitat d'haver-se rodat durant 10 setmanes als platós  cinematogràfics de “La ciudad de la luz” al País Valencià. . Una coproducció internacional dirigida pel director d'origen francès Mabrouk El-Mechri, el mateix que va fer-nos creure al film “JCVD” que fins hi tot Jean-Claude Van Damme  podia ser un bon actor.

-Estrena 04: Tres veces 20 años
Dirigida per: Julie Gavras
Una nova pel.lícula francesa arriba a les cartelleres per fer-nos reflexionar sobre la dificultat de conciliar el pas del temps del nostre cos, amb la vitalitat que pot tenir la nostra ment.  Una bonica història que dóna l’oportunitat a uns sexagenaris, d’aproximar-se a la veritat de saber quan s’inicia el viatge de tornada.

-Reportatge: Paco Poch, productor de cinema independent de Malleric Films.

-Noticia:
.Finalitza el rodatge de “El cuerpo”.
Oriol Paulo ha acabat de rodar el llargmetratge El Cuerpo, una coproducció de Rodar y Rodar, Televisió de Catalunya i Antena 3. El jove director ja havia participat com a guionista a “Los ojos de Julia” i, finalment, ha aconseguit posar en marxa aquest “thriller” psicològic que et deixa enganxat a la cadira des del començament. El film tracta la història del cadàver d'una dona que desapareix  misteriosament del dipòsit sense deixar rastre. L'investigador Jaime Peña, protagonitzat per José Coronado, serà qui investigarà l'estrany esdeveniment, amb l'ajuda del marit de la desapareguda, Àlex Ulloa, paper interpretat per Hugo Silva.

.“Brots”, als Cinemes Girona.
El passat dijous 29 de març es va projectar als Cinemes Girona de Barcelona de “Brots”, una producció de Crampton i la XTVL. És un projecte amb força, sensibilitat i valentia que parla d'aspectes importants i universals des de la perspectiva de gent que normalment ningú s'atreveix a donar-los veu. Es tracta d'una sèrie documental que ens convida a conèixer la faceta més humana de la bogeria. Pren com a punt de partida el treball d'un grup teatral format per persones diagnosticades amb un trastorn mental; vulgarment dits bojos. I, ho siguin o no, els personatges d'aquest documental tenen un discurs molt lúcid i val la pena sentir-los i deixar que les seves paraules ressonin una estona per la nostra ment.