Llistat de capítols

Hi ha 16 capítols

 • 1
  17/02/2017

  Legion

  Ben trobats

  06:47 6 reproduccions

  Aquest divendres torna el Víctor Sala del blog Serielizados per fer-nos tres recomanacions de cine: 'Jackie', 'Birth of a nation' i 'Tacaño!' estrenes d'aquesta setmana, i la sèrie 'Legion'. També desvetllem el guanyador del concurs del Tastavins.  

  +
 • 2
  10/02/2017

  Estrenes sonades

  Ben trobats

  05:13 36 reproduccions

  És divendres i estrenem nova secció: l’Àlex Oliva, del blog Els Bastards, vindrà cada final de setmana a parlar-nos de sèries i cinema, parant especial atenció al què es cou a casa nostra. Avui ens parla de 'Moonlight', 'Cinquenta sombras más oscuras' i 'Felices sueños', tres estrenes de cine molt sonades.  

  +
 • 3
  03/02/2017

  Tastavins

  Ben trobats

  06:31 42 reproduccions

  Aquest divendres torna el Víctor Sala del blog Serielizados per fer-nos alguna recomanació. Avui parlem dels metratges "Manchester frente al mar", "Los del Túnel" i "El dia más feliz en la vida de Olli Makki". També ens llença una proposta: el tastavins, un maridatge de vins i personatges de sèrie i cine.

  +
 • 5
  27/01/2017

  'Timecode' als Òscars

  Ben trobats

  04:46 19 reproduccions

  És divendres i torna l’Àlex Oliva, del blog Els Bastards per parlar-nos de sèries i cinema. Avui ens recomana el documental 'El fin de ETA', un metratge sobre el final de la banda terrorista, la sèrie 'The OA' i un apunt territorial, el curtmetratge 'Timecode' de l'Escola de Cinema de Reus nominat als Òscars.  

  +
 • 770420
  20/01/2017

  Rodatge al Park Güell

  Ben trobats

  05:30 48 reproduccions

  És divendres i torna el Víctor Sala, del blog Serielizados. Avui ens parla de tres estrenes pel cap de setmana amb possibilitats d'Òscar: Figuras Ocultas, Toni Erdmann i Callback. També ens parla d'una sèrie que torna i que ha signat per a dues temporades més, Homeland. I l'apunt territorial el posem amb Emerald City, una sèrie amb rodatge al Pa...

  +
 • 3
  13/01/2017

  Globus d'Or

  Ben trobats

  08:52 6 reproduccions

  És divendres i torna l’Àlex Oliva, del blog Els Bastards. Avui ens parla dels Globus d'Or i d'alguns dels metratges premiats com la pel·lícula Moonlight o La La Land i les sèries The Crown, Sherlock o Taboo.  

  +
 • 1
  23/12/2016

  Cine en família

  Ben trobats

  06:39 24 reproduccions

  El fred d'aquests dies fa venir ganes de quedar-se a casa sota una manta i veure pel·lícules de Nadal, d'aquestes que es poden veure en família i tan agraden als nens. L'Àlex Oliva, del blog Els Bastards, ens recomana clàssics d'aquestes festes i alguna proposta per anar al cinema amb els més petits de casa.  

  +
 • 3
  16/12/2016

  Rogue One

  Ben trobats

  06:37 23 reproduccions

  Un divendres més torna l'Àlex Oliva del blog de cinema 'Els Bastards'. Avui ens parla d'una sèrie interessant que acaba d'estrenar segona temporada, 'The Man in the High Castle', una ficció que ens situa en una realitat alternativa on l'Alemanya Nazi i el Japó haurien estat els vencedors de la Segona Guerra Mundial. I si us agrada el cinema d'av...

  +
 • 3
  02/12/2016

  HBO aterra a l'Estat

  Ben trobats

  05:56 11 reproduccions

  Tenim a tocar un pont llarg, que ben bé podríem aprofitar per posar-nos al dia de pel.lícules i sèries. Si no en teniu cap en cartera, no patiu. L’Àlex Oliva, del blog Els Bastards, ens porta unes quantes recomanacions. Avui ens parla de Vikings, 3%, The Young People i sobretot, de l'arribada de HBO a Espanya.  

  +
 • 5
  18/11/2016

  Gilmore Girls

  Ben trobats

  07:29 32 reproduccions

  Avui l'Àlex Oliva, del blog Els Bastards, ens parla d'una sèrie mítica que torna: 'Gilmore Girls', 'las chicas Gilmore'! També parlarà de 'The Affair' i 'Shameless' i de les pel·lícules 'The Arrival', 'Marea Negra' i 'Animales salvajes i dónde encontrarlos'. L'apunt territorial, Uma Thurman està rodant a Terrassa!  

  +
 • 1
  11/11/2016

  Política i crispetes

  Ben trobats

  07:23 33 reproduccions

  De sèries i pel·lícules relacionades amb el món de la política n’hi ha hagut des de sempre però sembla que han agafat molt de protagonisme els últims anys. Avui l'Àlex Oliva, del blog Els Bastards, ens parla de les sèries 'House of Cards', 'Veep' i 'Borgen', i de les pel·lícules 'Truth', 'Los idus de Marzo' i 'La Ola'. L'apunt territorial, Joan ...

  +
 • 2
  28/10/2016

  Filmets

  Ben trobats

  06:55 12 reproduccions

  És divendres i estrenem nova secció: l’Àlex Oliva, del blog Els Bastards, vindrà cada final de setmana a parlar-nos de sèries i cinema, parant especial atenció al què es cou a casa nostra. La recomanació d'aquesta setmana és per dissabte, quan se celebra la cerimònia d'entrega de premis del festival de curtmetratges Filmets de Badalona, una ceri...

  +
 • 4
  21/10/2016

  Estrenes serièfiles i la festa del cine

  Ben trobats

  07:06 64 reproduccions

  És divendres i toca parlar de sèries i cinema. Avui tenim amb nosaltres l'Àlex Oliva, del blog Els Bastards. Sobre la taula: l'estrena de la nova temporada de 'Black Mirror', 'This is US' la novetat que presenta la cadena NBC i la tornada de 'The Walking Dead'. Al panorama cinèfil destaquem Tallulah, una pel·lícula que parla de la maternitat de...

  +
 • 5
  07/10/2016

  Cinema fantàstic de Sitges

  Ben trobats

  06:23 24 reproduccions

  El Víctor Sala, periodista responsable del blog Serializados, ens parlarà del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges, amb especial homenatge a la sèrie Star Trek i l'estrena de la nova pel·lícula de Juan Antonio Bayona, "Un monstruo viene a verme".  

  +
 • 1
  23/09/2016

  EMMYS 2016

  Ben trobats

  05:57 5 reproduccions

  El cap de setmana passat va tenir lloc l’entrega dels EMMYS, els premis de la televisió dels Estats Units, que serien l’equivalent als Premis Oscars. Els repassem amb el nostre expert Àlex Oliva, del blog Els Bastards.

  +
 • 5
  16/09/2016

  La Catedral del Mar

  Ben trobats

  07:23 124 reproduccions

  És divendres i estrenem nova secció: l’Àlex Oliva, del blog Els Bastards, vindrà cada final de setmana a parlar-nos de sèries i cinema, parant especial atenció al què es cou a casa nostra. Avui ens parla de 'La Catedral del Mar', una sèrie que s'està gravant actualment a Tarragona però traslladarà el set de rodatge a Barcelona, Toledo i Segovia;...

  +